ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ
ΣΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΝ

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιευμένων κειμένων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Εάν δεν υπάρχει όνομα συγγραφέα, τα πνευματικά δικαιώματα του συγκεκριμένου κειμένου ανήκουν στον Διευθυντή του Ανιστόρητον. Με την υποβολή κειμένου του/της στο περιοδικό αναγνωρίζεται ότι ο/η συγγραφέας είναι κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων και δίνει στην Επιστημονική Επιτροπή την άδεια να δημοσιεύσει το κείμενο και να το διαθέσει επ' άπειρον δωρεάν μέσω ιστότοπου Προηγουμένων Τευχών ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο δημοσιεύσεως γνωστή σήμερα ή που θα εφευρεθεί στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης και εκδόσεως του ιστότοπου του Ανιστόρητον σε ψηφιακό δίσκο CD-ROM/DVD-ROM/BLUE-RAY. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του έργου του/της συγγραφέα πρέπει να έχει την γραπτή άδειά του/της.

Οι αναγνώστες μπορούν να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους ή να εκτυπώσουν τα κείμενα του Ανιστόρητον για προσωπική τους χρήση. Δεν επιτρέπεται, όμως, οποιαδήποτε χρήση των κειμένων και των εικόνων για εμπορικούς σκοπούς.

Για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων κειμένων και εικόνων που έχουν δημοσιευθεί στον Ανιστόρητον, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην anistor@anistor.gr© 1997-2012 Ανιστόρητον ISSN 1108-4081